Här exploderar nya Samsung Galaxy S7 mitt i lärarens hand

Samsungs nya telefon Galaxy S7 har problem med överhettning, tidigare har företaget sagt det den kan exponera om man laddar den. Nu visar en video att det kan hända precis när som helst.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Tidigare incidenter med Samsung Galaxy S7 har alla hänt när telefonen legat på laddning, telefonen blir överhettad och exploderar. Detta har utlöst en kris för telefonbolaget, människor är helt enkelt rädda för att använda telefonen. SAS har till exempel förbjudit Samsung Note 7 ombord på sina flygplan med rädsla för att den kan explodera.

Läraren Sarah och hennes man Matt besökte häromdagen ett kafé mitt i Witham, 6 mil norr om London. Med sig hade de sin helt nya Galaxy S7. Plötsligt blir telefonen väldigt varm och sväller upp som en ballong. Sen exploderar den och kaféet får utrymmas. En anställd lyckades senare få tag i telefonen och kan kasta ut den genom dörren.

Sarah har skickat bilderna från övervakningskameran till Samsung, företaget svarade först att explosionen måste berott på att telefonen laddades men när Sarah berättade för dem att den inte var inkopplad svarade Samsung bara kort: Det finns inga säkerhetsproblem med Galaxy S7, skriver The Sun.

Om du inte gillar Samsung, i veckan släpptes nya iPhone 7, på Prisjakt hittar du Apples nya telefon till bäst pris.

/