Läckta bilder avslöjar: Så här kan iPhone 8 se ut

Nya bilder och en video har läckt på vad som sägs vara den kommande iPhone 8.


Det har gått mycket olika rykten om Apples efterlängtade nya iPhone 8 som sägs släppas redan i höst.

Nu har det läckt en del bilder på vad som sägs vara några av de första utkasten till den nya telefonen. Det har även kommit upp en video på Youtube som sägs visa en prototyp, skriver Mirror.

På bilderna och videon syns något som många spekulerar är vad Appletänkt göra med iPhone 8 – nämligen att skärmen täcker hela mobilens framsida. Det finns alltså inte längre någon fysisk "hemknapp".


Bildkälla: Faksimil Twitter

Det har även ryktats om att Appletänker övergå till en OLED-skärm, vilket kommer göra iPhone 8 ännu mer imponerande än iPhone 7 Plus.

Frågan är dock var Apple kommer välja att placera fingeravtrycksläsaren när hela skärmen upptas av en skärm. Vissa tror att den kan komma att sättas på baksidan av telefonen, likt Google Pixel phone. På en av de läckta bilderna syns nämligen en cirkel på telefonens baksida som skulle kunna vara avläsaren.


Bildkälla: Faksimil Twitter

Andra tror att Apple kommer välja en digital avläsare inbyggd i skärmen. Detta på grund av att en annan bild på telefonen när den har ett skal på sig inte visar något hål för avläsaren.


Bildkälla: SlashLeaks

På baksidan syns en tvålinskamera som verkar vara direkt tagen från iPhone 7 Plus. På en annan bild syns telefonens undersida. Där syns dubbla högtalare, men det omdebatterade 3,5 millimeter-uttaget för hörlurar verkar fortfarande saknas.


Bildkälla: SlashLeaks

Under nästa vecka kommer Apple ha "WWDC Conference" i Kalifornien. Det lär inte bli något prat om iPhone 8 då, men troligt är att vi kommer få en titt på det nya operativsystemet iOS 11, som kommer innehålla en hel del nya funktioner, skriver Mirror.

I videon ovan kan du se en person hålla i, vad som sägs vara, en prototyp av telefonen.

Är du nyfiken på hur bra en iPhone håller? Då kan du kolla vad som händer om du tappar den i saltvatten i spelaren under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
Kommer du köpa en iPhone 8?
Tack för din röst!