Här är trosorna – som ger dig en riktigt snygg kameltå

- 26/02/2017, 22:14 -
Att ha en camel toe kan ses som en stor mode-synd.
1 av 3

Att ha en camel toe kan ses som en stor mode-synd.

TT/Imgur/Montage

Men varför inte rocka camel toen ordentligt istället?
2 av 3

Men varför inte rocka camel toen ordentligt istället?

Imgur

Det är precis vad du kan göra med de här underkläderna.
3 av 3

Det är precis vad du kan göra med de här underkläderna.

eBay/celes-mask

Har du någonsin känt att ditt skrev inte riktigt kommit till sin rätt när du satt på dig favoritjeansen? Ja, då har du lösningen här.

Det kanske är vanligare att personer med penis känner att deras paket inte syns tillräckligt mycket genom byxorna, medan det för tjejer nog snarare är tvärt om. Skär dina tajta yogabyxor upp i det allra heligaste är det snarare klassat som en stor mode-synd.

Men det här företaget, som tillverkar underkläder med inlägg som är till för att, ja, göra dina nedre regioner väldigt… framträdande, har en helt annan syn på saken. Här handlar det om att göra dina privata delar så synliga som möjligt istället, skriver Metro UK.

En sökning på internet avslöjar dock att det verkar röra sig om underkläder tänkte främst till transtjejer, precis som det finns packers, alltså löspenisinlägg, för transkillar.

Efter att bilderna fått viral spridning verkar det helt enkelt som att den misstagits för en produkt tänkt att säljas som underkläder , men så är alltså inte fallet, skriver Metro UK.

Bildkälla: eBay/celes-mask

Företaget, som verkar vara från Asien, har även anpassat utbudet av underkläder och vagina-inlägg efter vilken hudton köparen har, bra va?

Bildkälla: Imgur

Och det känns inte ett dugg fel att tänka sig att alla borde kunna rocka camel toen – med stolthet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Khloe Kardashian som hyllar camel toen och de nya underkläderna som har som syfte att trolla bort en ovälkommen camel toe.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du köpa de här trosorna?