Genrebilder.
Genrebilder. - Foto: Johan Nilsson/Staffan Löwstedt/TT 

14-årig flicka påkörd av buss – vårdas på sjukhus för livshotande skador

Två 14-åriga flickor blev påkörda av en buss i London på måndagseftermiddagen. En av flickorna skadades allvarligt och vårdas med livshotande skador på sjukhus.


De två 14-åringarna var på väg hem från skolan i London, när en dubbeldäckare körde över dem och sedan fortsatte in i en lyktstolpe.

Flickorna stod och väntade på att gå över gatan när olyckan inträffade, och de fördes båda till sjukhus med ambulans.

En av flickorna fick livshotade skador efter olyckan, och kämpar för sitt liv på sjukhus, skriver Mirror.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,5 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.