Melissa Sloan är för många inom tatueringsvärlden ett känt ansikte.
Melissa Sloan är för många inom tatueringsvärlden ett känt ansikte. - Foto: Pexels/Privat

Helkroppstatuerade Melissa lägger sig under nålen flera gånger i veckan

Småbarnsmamman Melissa är känd för sina många tatueringar som täcker stora delar av hennes kropp. Mycket kroppskonst bör kosta mycket på pappret, men i stället löser hon den ekonomiska delen med att bära runt på en egen tatueringsmaskin.


Melissa Sloan, 45, från Wales i Storbritannien räds inte att dömas av samhället för sin säregna look. Den första tatueringen skaffade hon vid 20-årsåldern och efter det har hon tappat räkningen kring hur många färgglada- och svartvita motiv som pryder hennes kropp.

Melissa menar att hon är beroende av tatueringar och att hon aldrig kommer sluta tatuera sig. När hon väl tröttnar på en tatuering – täcker hon över den med nytt bläck.

Melissa Sloan: "Jag får en kick"

Hennes kärlek för tatueringar märks givetvis i den mängd kroppsalster som pryder hennes kropp men också i antalet gånger hon lägger sig under nålen i veckan.

– Jag får en kick och mår väldig bra. Sedan vill jag göra om det ett par dagar efter, säger Melissa Sloan till Nyheter24.

Melissa berättar att hon ibland skaffar tre nya tatueringar i veckan och menar att kostnaden inte är dyr. Detta eftersom hon delvis tatuerar sig själv eller låter sin pojkvän föreviga nya motiv på hennes kropp.

Tatueringsmaskinen är med överallt

Om inte kärleken för tatueringar syntes tillräckligt med hela kroppen som ett levande konstverk berättar Melissa att hon också har en egen tatueringsmaskin med tillbehör.

Hos en ordinarie tatuerare skulle ett mindre motiv kosta cirka 60 pund, vilket motsvarar cirka 761 svenska kronor, enligt Melissa. I stället satsar hon på att köpa tatueringsbläck och konstnärliga färger för priset 10 pund, vilket motsvarar cirka 130 svenska kronor.

– Då kostar en tatuering omkring 14 kronor skulle jag tro, avslutar Melissa Sloan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.