Grevinnan träffar ny svensk man

Den svenska grevinnan har tagit en välbehövlig paus från rättegången.


Svenska Marie Douglas-David blev internationellt känd när nyheten om hennes infekterade skilsmässa spred sig i medierna. Den blonda grevinnan krävde mer än 700 miljoner kronor av sin exmake George David. De 36 miljoner dollar som hon redan erbjudits räckte inte.

Och rättegången blev inte helt oväntat en pajkastning av sällan skådat slag. Anklagelser om otrohet, våldtäkt och trakasserier. Enligt exmaken skulle den svenska grevinnan ha gjort sig skyldig till de båda förstnämnda medan Marie Douglas-David å sin sida hävdade att maken trakasserat henne för att inte kunna få barn.

Efter flera dramatiska veckor verkar nu den svenska grevinnan ha gått vidare i sitt kärleksliv. Även den här gången med en svensk. Marie Douglas-David erkände att hon varit otrogen med Alexander Oxenstierna 2004. Och nu träffar hon affärsmannen Johan Saxon. Enligt vittnesmål har de spenderat mycket tid tillsammans bland annat i Stockholm där de i söndags sågs på Cirkus.

– De log, skämtade med barnen och skämtade med varandra. De verkade väldigt tillgivna mot varandra, säger en källa enligt NY Post.

– Jag är glad över att kunna bekräfta att de nyligen har dejtat, sa Marie Douglas-Davids pressagent enligt NY Post.

Men den nya romansen kan innebära problem för den svenska grevinnan. Exmaken George Davids juridiska ombud bekräftar visserligen att de känner till förhållandet med Saxon, men inte hur länge det har pågått.

– Vi har ingen information om att herr Saxon var involverad med henne medan hon var gift, säger en advokat till NY Post.

Men om det skulle vara otrohet även den här gången återstår att se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!