Höggravid kvinna våldtogs i sitt eget hem

- 29/09/2009, 16:09 -

"Jag ville bara skydda mitt barn. Jag var livrädd. Våldtäktsmannen sa att det var min lyckodag."

STORBRITANNIEN. En 33-årig kvinna, gravid i sjunde månaden, våldtogs under pistolhot i sitt eget sovrum i norra London. Samtidigt satt pojkvännen i vardagsrummet och skrek:

–Hon är gravid! Snälla, sluta. Lämna henne utanför!

Paret satt i sitt vardagsrum och tittade på teve. Runt 22.30 hörde de oljud utanför dörren. Pojkvännen öppnade för att se vad som stod på. Tre svartklädda män med huvor trängde sig in och knuffade ner honom på golvet.

En av inbrottstjuvarna slog pojkvännen i huvudet med ett avsågat gevär och krävde att få nycklarna till Audi TT:n som stod parkerad utanför.

Samtidigt tog en annan av rånarna tag i kvinnan och tvingade upp henne i sovrummet. Där tvingade han henne att utföra vad polisen beskriver som en "oral våldtäkt".

För första gången sedan våldtäkten berättar nu kvinnan om vad hon tänkte:

–Jag ville bara skydda mitt barn. Jag var livrädd. Jag ville inte komma i bråk eftersom barnet kunde skadas då. Våldtäktsmannen sa att det var min lyckodag, säger hon enligt Daily Mail.

Polisen i London vädjar nu till allmänheten om tips. Det finns även en belöning på cirka 300 000 kronor för ledtrådar som kan leda till ett gripande.

Skrivet av: