Onsdag 17 Aug
Stockholm

Kristen gerilla greps av FBI

Planerade att starta krig mot regeringen för att bekämpa Antikrist.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

DETROIT. Nio personer har gripits för mordplaner mot ett antal poliser. De gripna ingår samtliga i en kristen gerillamilis vars syfte är att försvara Amerika mot Antikrist.

Gruppen, som kallar sig Hutaree och har sin bas i Michigan, skulle döda poliserna för att få igång en bredare konfrontation med myndigheter och regering, uppger New York Post.

Förutom planerna på en attack mot enskilda poliser skulle Hutaree också placera ut hemmagjorda sprängladdningar på en polisbegravning och döda så många som möjligt.

Dessutom ska gerillamilisen ha planerat att ringa falska nödsamtal för att få poliser till olika platser där de kunde avrättas.

– FBI tar den här typen av extremistgrupper på stort allvar, särskilt de som riktar in sig på oskyldiga civila och de poliser som skyddar dem, säger Andrew Arena, fältchef vid FBI, till New York Post.

Hutaree själva säger i ett uttalande på sin webbsajt om sin verksamhet att "Jesus ville att vi skulle vara redo att försvara oss med hjälp av svärdet och hålla oss vid liv med vapnets hjälp". De konstaterar också att Antikrist en dag kommer att finnas ibland oss.

Se Hutareegerillan träna inför kriget mot Antikrist:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.