Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mamma stängde in barnen i garderob - två dog

- 22/09/2010, 21:52 -
Ebyan Farah sitter nu häktad, misstänkt för att ha dödat två av sina barn.

Ebyan Farah sitter nu häktad, misstänkt för att ha dödat två av sina barn.

AP/SCANPIX

Fem barn, i åldrarna från ett till sju år gamla, stängdes in i en garderob av sin mamma. Tio timmar senare öppnade hon garderoben - då hade treåriga Zakariya Farah och hennes syster, femåriga Zuhur dött.– En av de mest omänskliga saker jag någonsin sett, säger polismannen Jeff Duhamell.

INDIANAPOLIS. Garderoben var två meter lång och en halv meter bred. Inuti fanns varken mat eller vatten. När dörren var stängd - totalt mörker.

Inne i garderoben tryckte Ebyan Farah, 28, in sina fem barn - den äldsta sju, den yngsta ett år.

Och det fanns ingen väg ut. Den 28-åriga mamma staplade inte en utan två sängar mot dörren, barnen gick mot en säker död till mötes.

– En av de mest omänskliga saker jag någonsin sett i 28 år på jobbet, säger polismannen Jeff Duhamell till Indystar och fortsätter:

– De var staplade där inne ovanpå varandra utan vatten eller mat i 80-graders värme.

Mamma gick sedan hem till en väninna och återvände inte till huset förrän tio timmar senare. När Farah öppnade dörren hade treåriga Zakariya och hennes syster, femåriga Zuhur dött.

Polis tillkallades till platsen sedan grannar slagit larm om att Farah uppträtt annorlunda.

– Jag kan inte ens föreställa mig hur hon tänkte, säger grannen Nicole Felt till Indystar.