Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tvåbarnsmamma färgade katten rosa

- 09/10/2010, 16:03 -
1 av 2

Faksimil från thesun.co.uk.

2 av 2

Faksimil från thesun.co.uk.

Katten var så rosa att hon nästan "lyste i mörkret".

SWINDON. I dagarna upptäcktes en helt rosa katt stryka omkring i Swindon i England. Allmänheten var förfärad - och ingen visste vem som stod bakom detta brutala påhitt.

En man i kvarteret, som precis kommit hem från puben, såg när den rosa katten hoppade över hans staket, men blev tillsagd "att sova ruset av sig" när han berättade om händelsen för sin fru.

Men nu har kattens ägare hört av sig. 22-åriga tvåbarnsmamman Natasha Gregory har erkänt att hon färgat honkatten Oi! Kitty med karamellfärg - för att den skulle matcha hennes egen hårfärg.

Idén fick hon från en amerikansk teveshow.

– Det är min favoritfärg, jag älskar det. Jag har färgat mitt hår rosa och jag älskar rosa kläder. Att färga Oi! Kitty rosa verkade vara en bra idé och jag har alltid velat ha ett rosa djur, berättar Gregory för The Sun.

Katten har tagits i förvar och Gregory försöker nu få tillbaka sitt husdjur. Men det kan bli svårt.

– Jag behandlar ungefär 600 katter om året och jag har aldrig sett en så starkt färgad katt under de nio år jag har jobbat här, säger veterinären Penny Gillespie, enligt Orange News.

Färget på katten har börjat blekna, men enligt Gillespie var Oi! Kitty så rosa att hon nästan "lyste i mörkret".