Söndag 19 Sep
Stockholm

Otrogen gruvarbetare erbjuds 100 000 dollar

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Yonni Barrios var en av de 33 chilenska gruvarbetare som i förra veckan befriades från underjorden. Då bad han om att få välkomnas till friheten av såväl sin hustru - som sin älskarinna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SANTIAGO. När Yonni Barrios, 50, som 21:a man räddades ur San José-gruvan i Chile i förra veckan, möttes han upp av älskarinnan Susana Valenzuela. Hon var ensam.

Barrios plan var att hon skulle ha haft sällskap av hans hustru sedan 28 år, Marta Salinas.

Men Salinas stod fast vid sitt beslut att inte närvara när maken återkom till jordens yta.

– Jag är lycklig att han lever, det är ett Guds mirakel. Men jag tänker inte närvara, då han även bett sin älskarinna att vara där. Jag är en anständig kvinna, sa hon inför räddningsaktionen.

Men även om äktenskapet hotas av frugans känsla för anständighet lär han vara glad i dag. Han ser nämligen ut att kunna få rejält påökt på lönekontot.

Efter att ha skapat rubriker över hela världen med sin öppna relation till älskarinnan har den kontroversiella sajten AshleyMadison.com, som hjälper vänsterprasslaren att hitta drömdejten, erbjudit Yonni Barrios 100 000 dollar (694 940 kronor) om han blir sajtens spansktalande talesperson.

Enligt avtalet skulle Barrios arbetsuppgifter vara att agera i reklamfilmer, radioannonser och vid publika framträdanden över hela den amerikanska kontinenten.

Haken? Att han också fortsättningsvis måste vara gift med sin nuvarande hustru.

– Fram till i dag har vår spanskspråkiga tjänst varit en oerhörd framgång i USA. Sedan den lanserades är mer än 17 procent av våra nya medlemmar spansktalande, säger sajtens vd, Noel Biderman, enligt New York Post.

Än så länge står det skrivet i stjärnorna om Barrios tänker skriva under kontraktet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela