1 av 3
- Foto: AP
2 av 3
- Foto: HUGO INFANTE/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: CLAUDIO SANTANA/AP/SCANPIX

Otrogen gruvarbetare erbjuds 100 000 dollar

Yonni Barrios var en av de 33 chilenska gruvarbetare som i förra veckan befriades från underjorden. Då bad han om att få välkomnas till friheten av såväl sin hustru - som sin älskarinna.


SANTIAGO. När Yonni Barrios, 50, som 21:a man räddades ur San José-gruvan i Chile i förra veckan, möttes han upp av älskarinnan Susana Valenzuela. Hon var ensam.

Barrios plan var att hon skulle ha haft sällskap av hans hustru sedan 28 år, Marta Salinas.

Men Salinas stod fast vid sitt beslut att inte närvara när maken återkom till jordens yta.

– Jag är lycklig att han lever, det är ett Guds mirakel. Men jag tänker inte närvara, då han även bett sin älskarinna att vara där. Jag är en anständig kvinna, sa hon inför räddningsaktionen.

Men även om äktenskapet hotas av frugans känsla för anständighet lär han vara glad i dag. Han ser nämligen ut att kunna få rejält påökt på lönekontot.

Efter att ha skapat rubriker över hela världen med sin öppna relation till älskarinnan har den kontroversiella sajten AshleyMadison.com, som hjälper vänsterprasslaren att hitta drömdejten, erbjudit Yonni Barrios 100 000 dollar (694 940 kronor) om han blir sajtens spansktalande talesperson.

Enligt avtalet skulle Barrios arbetsuppgifter vara att agera i reklamfilmer, radioannonser och vid publika framträdanden över hela den amerikanska kontinenten.

Haken? Att han också fortsättningsvis måste vara gift med sin nuvarande hustru.

– Fram till i dag har vår spanskspråkiga tjänst varit en oerhörd framgång i USA. Sedan den lanserades är mer än 17 procent av våra nya medlemmar spansktalande, säger sajtens vd, Noel Biderman, enligt New York Post.

Än så länge står det skrivet i stjärnorna om Barrios tänker skriva under kontraktet.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.