- Foto: Alessandra Tarantino/AP/Scanpix

Tonårstjej: "Jag fick pengar för sex av Berlusconi"

Fick kontanter i present efter sex med premiärministern när hon var minderårig.


MILANO. Marockanska fotomodellen Ruby, nu 18 år gammal, påstår sig ha haft sex med Italiens premiärminister Silvio Berlusconi när hon var ett år yngre. Hon säger också att hon har fått pengar som en "present" efter att de haft sex.

Åklagarmyndigheten uppges ha börjat nysta i ärendet men har ännu inte inlett någon formell utredning.

Ruby berättar, enligt Telegraph, att hon och en rad andra unga modeller bjudits in till flera fester hos Berlusconi och introducerats för den italienske premiärministern av agenten Lele Mora, som å sin sida förnekar att det någonsin hänt.

Prostitution är inte olagligt i Italien men man måste vara över 18 år för att ägna sig åt det.

Det är långtifrån första gången Berlusconi dras in i en sexskandal. Bland annat hamnade premiärministern i blåsväder efter affären med Patrizia D'Addario, som uppger att Berlusconi var väl medveten om att hon var prostituerad när de hade sex med varandra.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Snittlönelyftet blir 3,3 procent för alla lärare. Men det kan bli stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls.

S: Sätt stopp för nya friskolor

Socialdemokraterna vill helt sätta stopp för nya vinstdrivande friskolor. Vi vill att staten ska dra i nödbromsen och införa ett etableringsstopp, säger partiledare Magdalena Andersson.

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".