Berlusconi räds nakenbilder med unga flickor

- 07/02/2011, 18:51 -
Berlusconi uppges betalat Karima El Mahroug för sex. Båda förnekar det.
1 av 3

Berlusconi uppges betalat Karima El Mahroug för sex. Båda förnekar det.

ALL OVER PRESS

2 av 3

ALL OVER PRESS

Silvio Berlusconi.
3 av 3

Silvio Berlusconi.

ALL OVER PRESS

Mystiska sexbilder som framställer Silvio Berlusconi i komprometterande situationer uppges nu vara till salu. Premiärministerns advokater gör nu allt för att stoppa fotografierna.

ROM. Italiens premiärminister är återigen i blåsväder sedan ett envist rykte gör gällande att nakenbilder på 74-årige Silvio Berlusconi - i komprometterande situationer - nu är till salu.

Enligt ryktet ska bilderna, som uppges kosta runt nio miljoner kronor, vara tagna i Berlusconis herrgård Villa San Martino, strax utanför Milano. Bilderna uppges vara tagna av unga flickor som varit inbjudna till premiärministerns hem.

Polisen ska ha kommit över bilderna när de slog till mot en centralt belägen lägenhet i Milano där de beslagtog datorer och mobiltelefoner. Berlusconi påstås använt lägenheten som ett harem för unga flickor.

Berlusconis advokater har, trots att ingen verkar veta var bilderna finns eller vem som säljer dem, redan gått ut och sagt att bilderna är "fejkade, manipulerade eller ett fotomontage". Dessutom försöker Berlusconis advokater nu stoppa utredningen kring bilderna, uppger The Telegraph.

Kallas till rättegång

Silvio Berlusconi väntas under veckan kallas till rättegång misstänkt för att ha köpt sex av den då 17-åriga dansösen Karima El Mahroug, som går under smeknamnet Ruby the Heart Stealer. Berlusconi har hela tiden nekat till anklagelserna.

– Det är absurt att ens tänka att jag skulle kunna betala för att ha sex med en kvinna. Jag skulle se det som förnedrande, säger Berlusconi.