Även familjelivet har kantats av skandaler. I synnerhet de senaste åren.
1 av 5
Även familjelivet har kantats av skandaler. I synnerhet de senaste åren. - Foto: ALL OVER PRESS
Under blott fem månader 2009 viskades det om att Silvio besökt inte mindre än 18 fester där lättklädda kvinnor var mer regel än undantag. Dessutom sades det att Silvio engagerat sig i otaliga orgier med prostituerade på festerna. Om något är sant? Ingen v
2 av 5
Under blott fem månader 2009 viskades det om att Silvio besökt inte mindre än 18 fester där lättklädda kvinnor var mer regel än undantag. Dessutom sades det att Silvio engagerat sig i otaliga orgier med prostituerade på festerna. Om något är sant? Ingen v - Foto: ALL OVER PRESS
18-åriga modellen Noemi Letizia poserar framför ett foto av Silvio. Det sägs att Silvio hade en realtion med 18-åringen, men Teflon-Silvo bedyrade sin oskuld.
3 av 5
18-åriga modellen Noemi Letizia poserar framför ett foto av Silvio. Det sägs att Silvio hade en realtion med 18-åringen, men Teflon-Silvo bedyrade sin oskuld. - Foto: ALL OVER PRESS
Silvio i semesteruniform.
4 av 5
Silvio i semesteruniform. - Foto: ALL OVER PRESS
Men den lätte gick inte hans dåvarande fru Veronica Lario på, som begärde skilsmässa på studs.
5 av 5
Men den lätte gick inte hans dåvarande fru Veronica Lario på, som begärde skilsmässa på studs. - Foto: ALL OVER PRESS

Berlusconi gav miljoner till kvinnor i fjol

Förutom juveler och antikviteter står även kvinnor högt i kurs hos den italienske premiärministern. Totalt gav han bort fem miljoner kronor till fjorton olika kvinnor. Det framgår av en kartläggning av Sivio Berlusconis utgifter i fjol.


ROM. Silvio Berlusconi, 74, är i rejält blåsväder sedan flera pikanta detaljer om han liv läckt ut till media. Nu avslöjas den italienske premiärministerns utgifter i fjol - en lista som skulle få vilken politiker som helst att göra en ordentligt pudel.

Totalt ska miljardären Silvio Berlusconi spenderar 34 miljoner euro, runt 300 miljoner svenska kronor, under 2010. Förutom att han köpt slipsar för runt en miljon kronor och juveler för hälften framgår även att Berlusconi spenderat miljoner på kvinnor. Totalt ska premiärminister ha gett bort fem miljoner kronor till 14 olika kvinnor.

Bland annat ska mamman till Noemi Letizia, tonårsmodellen som ryktas ha haft en relation med Berlusconi, fått närmare 200 000 kronor, skriver Corriere della Sera.

Tidigare har modellen Ruby the Heart Stealer avslöjat att premiärminister har för vana att överösa kvinnor som besöker han sommarhus på Sardinien med gåvor.

Avslöjandet om premiärministerns utgifter har fått hans advokater att gå i taket. Niccolo Ghedini kallar publiceringen en "kränkning av privatlivet", samtidigt som han förnekar att han fått runt fyra miljoner i arvoden från premiärministern.

Berlusconi förnekar sexskandalerna

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.