Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

FÖRSVUNNEN: Marie, 28, tog aldrig planet hem till Sverige

1 av 3

Privat

2 av 3

Resort

Nu vet ingen var hon är.
3 av 3

Nu vet ingen var hon är.

Resort

Nyheter | 18/03/2011 07:58

Marie Jonsson Sillén, 28, har försvunnit i Sri Lanka. Det enda spåret: Ett facebookmeddelande där hon skriver att hon rånats och misshandlats.

COLOMBO. Familj och vänner väntade hem Marie i måndags. Men när planet landade fanns hon inte ombord.

– Vi är så oroliga, säger mostern Ebba Magnusson till Aftonbladet.

Marie Jonsson Sillén, 28, åkte på solsemester i Sri Lanka den 27 februari. Efter att ha splittrats från sina vänner vet nu ingen var hon är.

Senast sågs hon av en ytlig bekant nära Marissa Beach i lördags. Hon var i sällskap av en medelålders lankesisk kvinna och en man som såg europeisk ut.

Men ingen har haft kontakt med henne sedan dess.

– Ett kryptiskt meddelande på Facebook är det enda, där står att hon blivit misshandlad, rånad och inlåst i ett hus men att hon lyckats ta sig därifrån. Men efter det har vi inte hört något, säger mostern Ebba Magnusson till Aftonbladet.

Nu har UD och såväl svensk som lankesisk polis kopplats in.

– Hon är begärd efterlyst internationell som försvunnen och Rikskrim har gått ut med den efterlysningen, säger Carolina Ekéus, jourhavande pressekreterare vid Rikskriminalpolisen, till Aftonbladet.