Klämde finnar på McDonalds - inledde polisjakt

- 11/08/2011, 10:08 -
Läxan: Kläm inte finnar på McDonalds.

Läxan: Kläm inte finnar på McDonalds.

23-åring gjorde gästerna illamående. Försökte fly när polisen kom till platsen.

FLORIDA. Gästerna på McDonalds i Cape Coral, Florda och njöt av sina hamburgare när de plötsligt fick syn på Lemire Kato när han satt utanför en av snabbmatrestaurangens fönster och klämde finnar på ryggen. 23-årige Katos agerande - som pågick i tio minuter - fick flera gäster att nästan spy. Efter att flera gånger försökt få honom att sluta tvingades till slut en tjänsteledig polis prata med honom.

När Kato av polismannen ombads säga sitt namn så ljög han och bestämde sig för att fly till fots. Polisen sprang efter och fick hjälp av ytterligare en polis som hade hört om flykten via sin polisradio. Det tog inte lång tid innan Kato hade tacklats ned och tagits till polisstationen. Där hittade polisen en injektionspruta i hans ficka. Enligt hans flickvän så använde Kato sprutan till att injicera något som kallas "blues" men heter egentligen oxikodon, preparatet har en kraftigt smärtstillande effekt.

Efteråt berättade Kato att han angivit falskt namn och flytt för att han har arresteringsorder utfärdad efter sig för att ha kört bil utan körkort. Nu åtalas han även för att ha angivit falskt namn till polisen och för att vägrat låta sig arresteras, skriver Fort Myers News Press.

Eller så kan man göra så här på McDonals: