1 av 4
2 av 4
Här rånar de butiken - hur lugnt som helst.
3 av 4
Här rånar de butiken - hur lugnt som helst.
4 av 4

VIDEO: Här "flash-rånas" SevenEleven

30 personer länsade butiken - gick lugnt därifrån.


Tanken bakom en flash mob:

En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Flash mobs organiseras via internets sociala medier, virala email eller telekommunikation. Termen Flash mobs inkluderar egentligen inte evenemang som är organiserade av PR-byråer, protester och reklamevenemang arrangerade av företag, vilka blivit allt mer vanliga under senare år. Tanken bakom flash mobs är att människor ska få se någonting oväntat, som verkar spontant.

GERMANTOWN. Butiksägaren Mohammad Jebanzeb kunde inte tro sina ögon. Plötsligt stod det runt 30 ungdomar inne i hans butik och plockade på sig varor. Inom en minut var alla borta. Inte en enda hade gjort rätt för sig och betalat. Han insåg snart att han hade utsatts för ett så kallat "flash-rån".

Rånet inträffade i lördags och är bara en av många liknande händelser i USA. Den här gången filmades allt och nu har polisen bett om hjälp att identifiera ungdomarna. Flera har redan gripits. De har även meddelat att de ska gå igenom sidor som Facebook och Twitter för att undersöka om rånet planerades via sociala medier, skriver NBC.

Nedan kan du se rånet med egna ögon:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!