Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tony Blair gudfar till Murdochs dotter

1 av 4

Alastair Grant / Louis Lanzano / KOLLAGE

2 av 4

Louis Lanzano / SCANPIX

3 av 4

Alastair Grant / SCANPIX

4 av 4

Evan Agostini / SCANPIX

Nyheter | 05/09/2011 22:01

Wendi Murdoch: "Tony Blair är en av mina närmsta vänner."

LONDON. Vem är gudfar till mediemogulens barn om inte förre premiärministern? Rubert Murdochs fru, den 38 år yngre Wendi råkade avslöja namnet på dotterns gudfar i kommande numret av brittiska Vogue.

I mars förra året, när Murdochs barn döptes var skvallerpressen snabba att rapportera om Nicole Kidman och Hugh Jackman som gudföräldrar. Inte ett ord nystades om att även Tony Blair fått ett ärofyllt uppdrag. Förrän nu. Wendi Murdoch råkade försäga sig i en intervju, skriver The Telegraph.

Försökte tysta ner skandalen

Blairs nära band till Murdoch kan förklara hans tystnad under avlyssningsskandalen. I juli avslöjades det att Blair varit på Gordon Brown om att denne borde ha pressat Tom Watson, som avslöjade skandalen, att stoppa utredningen. Blairs talesperson förnekar alla anklagelser.

Jesus, Grace och Chloe

Förra året döptes Murdochs barn, Grace, 9 år och Chloe 8 år, på samma plats där det sägs att Jesus en gång döpts. Det var en celeber tillställning med Kidman och Jackman som gudföräldrar, och som nu avslöjats även Tony Blair. Dock vägrar Blairs talesperson att ge några kommentarer.

I Vouge-intervjun framkommer det att Wendi Murdoch talar om Blair som "en av hennes närmsta vänner."