1 av 3
- Foto: SCANPIX
2 av 3
- Foto: Charles Krupa / SCANPIX
3 av 3
- Foto: Charlie Neibergall / SCANPIX

"Sarah Palin snortar kokain och dejtar NBA-spelare"

Ny skandalbok om republikanen Sarah Palin. Avslöjanden om otrohet, knarkskandaler och sex.


Sarah Palin

Republikansk politiker född 1964 i Sandpoint, Idaho. Hon var guvenör i delstaten Alaska mellan 2006 och 2009. I presidentvalet 2008 offentliggjordes hon som republikanernas kandidat till posten som vicepresident.

NEW YORK. Biografin om republikanen Sarah Palin innehåller en hel del smaskigheter. På onsdagen läckte detaljer ur den nya skandalboken ut, skriver Daily News. Författaren Joe McGinniss flyttade in i grannhuset till Palins villa för att kunna få reda på så mycket som möjligt om henne.

One night stand med NBA-spelare

När Sarah Palin jobbade som sportreporter på en TV-kanal ska hon ha fått ihop det med Glen Rice, före detta NBA-spelare. En källa säger till bokens författare att Sarah var väldigt nöjd med att ha haft ihop det med en svart basketspelare. NBA-spelaren ska ha bekräftat romansen och sagt att han var extremt förälskad i henne vid tidpunkten.

Starkt sug

Republikanen Sarah ska tydligen ha varit extremt sugen på svarta män. Författaren skriver att efter att Sarah fick sin collegeexamen så utvecklades åtrån. Vilken senare resulterade i att hon hade sex med NBA-spelaren.

Sugen på knark

Innan hon blev guvernör ska hon ha snortat kokain från en oljetunna när hon var ute och åkte pulka med kompisar. Hon rökte gräs i college med en professor som var pappa till en av hennes vänner.

Otrogen och dålig mamma

Sarah ska ha varit notoriskt otrogen mot maken Todd Palin. Hon ska bland annat ha haft en affär med makens affärskollega. Dessutom är Palin en dålig mamma. Hon överger sina barn och låter bli att laga mat. Vilket resulterar i att barnen ofta äter vidbränd föda.

"The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin" släpps den 20 september. Sarah har ännu inte gjort några uttalanden om uppgifterna som läckt ut.

/
NBA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.