Fredag 17 Sep
Stockholm

Berlusconi: "Elva kvinnor står i kö utanför mitt rum för att ha sex med mig"

1 av 2
2 av 2

Den italienske premiärministern har återigen fått sina samtal inspelade av polisen. Den här gången skröt han om att elva kvinnor stod utanför hans rum för att ha sex med honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Samtalet mellan Berlusconi och Giampaolo Tarantini spelades in av italiensk polis och italienska tidningar har tagit del av det. Inspelningarna skedde med anledning av att utredarna tror att Tarantini drivit en storskalig prostitutionsring. Han är tillsammans med åtta andra män anklagad för att ha försett Berlusconi med prostituerade, skriver BBC.

Tidigare har Berlusconi sagt att "Italien är ett skitland" på polisens inspelade samtal och nu har han alltså skrutit om sina sexäventyr med prostituerade.

"Elva kvinnor väntade utanför mitt rum men jag tog bara in åtta av dem, du kan inte göra allt", säger Berlusconi till Tarantini på polisens band.

Det finns även uppgifter som säger att myndigheternas flygplan användes för att flyga kvinnor till Berlusconis privata fester med prostituerade. Berlusconi nekar dock till att ha anordnat sådana fester och säger att tillställningarna vara middagsfester.

– Det var vänskapliga tillställningar, säger Berlusconi via sina advokater.

Kommentera
Kopiera länk
Dela