- Foto: Matt Dunham/AP/Scanpix

Vann 1,1 miljarder på lotto

En person från Storbritannien har vunnit över en miljard kronor i EuroMillionslotteriet.


En lyckosam lottinnehavare i Storbritannien kammade hem storvinsten på över 1,1 miljarder kronor i EuroMillionslotteriet under fredagen.

Den livsförändrande summan är den tredje största lottovinsten någonsin i Storbritannien. Vem som tagit hem jackpotten är dock ännu okänt. Det enda lotteriet hittills har meddelat är att vinstlotten kommer från Storbritannien. Det är nu upp till vinnaren att bestämma om han eller hon ska förbli anonym eller gå ut i media och berätta om vinsten.

Oavsett vad kliver vinnaren direkt in på 703:e plats över Storbritanniens rikaste personer, enligt Daily Mail. Före till exempel Ozzy Osbourne och Chris Martin.

På måndag morgon betalas pengarna ut till vinnaren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.