"Ni räknar med att vi gör rätt".
"Ni räknar med att vi gör rätt".

Perrys nya supertabbe - glömde bort röståldern

Republikanen Rick Perry talade till ung publik - och tabbade sig ordentligt.


Den republikanske presidentkandidaten Rick Perry har redan gjort sig ökänd för "Ooops-videon" där han - i direktsändning - glömde bort vilka departement han vill lägga ner.

Nu har Texasguvernören slagit till igen. Under ett tal på Saint Anselm College i New Hampshire trodde Perry att röståldern i USA är 21 år. Han bad de som fyllt 21 att ge honom sitt stöd och de som ännu inte fyllt att "jobba hårt". Vad han verkar ha glömt är att röståldern i USA är 18 år. Strax innan misstaget hade han hälsat till de i publiken: "Ni räknar med att vi gör rätt". Ooops.

Inte nog med det. 61-årige Perry verkar ha glömt valdatumet i New Hampshire. Han uppmanade studenterna på Saint Anselm College att rösta den 12:e november, men det republikanska presidentkandidatvalet hålls den 10:e januari i New Hampshire och presidentvalet den 6:e november 2012.

Många i publiken fick kämpa för att inte skratta efter det nya praktfiaskot. Efteråt ville Perry inte tala med media. Hans presstalesman Paul Young var dock rakt på sak.

- Han sa fel.

Så många fel på så kort tid

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!