Det visade sig att "skråman" i huvudet egentligen var en spik
Man råkade skjuta in en spik i huvudet

Sköt sig själv i huvudet - märkte ingenting

Trots att spiken träffade en del av skallen som kontrollerar vissa motoriska funktioner visar Dante Autullo, som råkat skjuta sig själv i huvudet med en spikpistol, inga tecken på bestående skador.


Han trodde själv att spiken bara var en liten repa och uppsökte inte sjukhus förrän dagen efter.

Efter att ha opererat bort en spik på 3,5 tum, fick Dante Autullo ersätta en bit av den skadade skallen med en plåt av titan samt en bit nät. Trots det är skadan på hans hjärna minimal, och han visar inga tecken på bestående men varken när det gäller syn, minne eller kroppsfunktion.

Autullo hade av misstag råkat skjuta in spiken med hjälp av en spikpistol, efter att han tappat greppet om pistolen, som råkade tryckas mot hans skalle. Från utsidan såg det ut som ett litet sår, men precis under huden kunde man skymta huvudet av spiken, skriver Chicago Tribune.

Efter olyckan tog han en värktablett och fortsatte jobba, och det var inte förrän morgonen efter han vaknade med illamående och en hemsk huvudvärk. När Autullo kom till sjukhuset trodde han inte sina öron. Det han trodde var en liten repa på huvudet, visade sig vara hela spiken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om en arbetsskada
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.