Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Någon försökte mörda mig"

- 19/03/2012, 10:13 -

Photo: Ed Hardy Press

Efter att hon varit på flykt i en månad kunde den australienska polisen gripa modellen Simone Farrow som misstänks för omfattande knarksmuggling.

AUSTRALIEN. På söndagen greps den kända glamourmodellen Simone Farrow, efter tips om att hon befann sig på ett billigt motell i Queensland.

Enligt polisen har modellen smugglat stora mängder methamfetamin i schampoflaskor från sin lägenhet på Sunset Boulevard. Narkotikan skeppades över hela världen, men främst till Australien. Mellan februari 2009 och oktober 2010 fick hon in cirka fyra miljoner kronor på sitt konto, uppger Radar Online

Modellvärlden fick sig en chock när nyheten spred sig som en löpeld i media. Chefredaktören för FHM Magazine säger att han inte kunde tro att modellen hade sådana planer. Simone Farrow använde minst 19 olika identiteter runt om i världen och riskerar nu ett långt fängelsestraff.