Tisdag 28 Sep
Stockholm

Stal bilen - med två spädbarn i baksätet

Båda barnen klarade sig lyckligtvis utan skador. Observera att bilden är tagen från ett annat sammanhang.
1 av 3
Båda barnen klarade sig lyckligtvis utan skador. Observera att bilden är tagen från ett annat sammanhang. Foto: Musadeq Sadeq / AP / SCANPIX
Mamman slängdes ut från sin Ford av efterlyste Brown. Hennes två barn, i åldrarna ett och två, fick däremot åka med.
2 av 3
Mamman slängdes ut från sin Ford av efterlyste Brown. Hennes två barn, i åldrarna ett och två, fick däremot åka med. Foto: Johan Nilsson / SCANPIX
Jakten på 44-årige Cedric Brown intensifierades ytterligare när han kapade en bil med två barn i baksätet.
3 av 3
Jakten på 44-årige Cedric Brown intensifierades ytterligare när han kapade en bil med två barn i baksätet. Foto:

En av Englands mest efterlysta män stal en bil efter att ett inbrottsförsök gått snett. Mannen kastade ut kvinnan som satt i förarsätet men fick sig en chock när han såg vad baksätet hade att erbjuda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BIRMINGHAM. Under onsdagen kunde polisen gripa 44-årige Cedric "Skipper" Brown, som efter ett mord år 2010 efterlysts som en av Storbritanniens farligaste. Gripandet ägde rum i samband med en biljakt efter att ett inbrottsförsök gått snett. Brown hade i all hast kapat en bil - men det han inte visste var att två skrikande barn låg i baksätet.

- Polisen svarade på inbrottslarmet på två minuter. De misstänkta hade helt enkelt inte tillräckligt tid för att rymma från platsen förrän de blev överrumplade av polisen, säger polischefen Nicholas Barnes, enligt The Sun.

I språng från inbrottsplatsen fick 44-åringen syn på en Ford Focus. Han slängde ut kvinnan som satt i förarsätet och tog till flykten. Kvinnan blev genast livrädd för sina två barn, ett och två år gamla, som fortfarande befann sig i baksätet.

– Flera polisbilar jagade mannen när han övergav sin Ford i South Grove där han arresterades och polismännen upptäckte spädbarnen. Lyckligtvis var ingen av dem skadade och kunde återförenas med sin mamma, som naturligtvis var extremt lättad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela