Flyktförsöket misslyckades när mannen fastnade på femte våningen
Flyktförsöket misslyckades när mannen fastnade på femte våningen

Dök ner i sopnedkastet för att fly - fastnade

Den ryske mannen hoppade ner i ett sopnedkast på åttonde våningen för att slippa sin flickvän.


SIBIRIEN. Att bråka med sin flickvän är inte ovanligt. Att däremot dyka ner i ett sopnedkast för att fly undan sin partner hör dock till ovanligheterna.

Efter storbråket med flickvännen tog mannen till just denna desperata metod. Han dök ner i ett sopnedkast på den åttonde våningen i ett lägenhetskomplex i staden Tyumen i Sibirien. Men att ta sig in i sopnedkastet visade sig vara svårare än att ta sig ut. Flykten misslyckades totalt. När den desperate mannen hunnit störta ner till femte våningen fastnade han.

Efter en stund hörde grannarna hans rop på hjälp inifrån sopnedkastet. Räddningsarbetare var till slut tvungna att svetsa upp luckan till sopnedkastet för att få ut honom. Att mannen över huvud taget kom in i sopnedkastet beror på att lägenhetskomplex från Sovjet-tiden har sopnedkast med en stor lucka på varje våning. Det ovanliga flyktförsöket skedde i onsdags och mannen klarade sig utan skador, skriver BBC.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.