Svenska grevinnan var otrogen

Hon vill ha mer pengar av maken, men erkänner otrohet.


Den svenska grevinnan Marie Douglas-David blev internationellt känd när hon krävde mer skilsmässopengar av sin rike make George David. 36 miljoner dollar räckte in. Hon "kan inte leva på nesliga 36 miljoner dollar". Men nu verkar det som att hertiginnan gapat efter mycket och kanske till och med förlorar hela stycket. För i domstol erkänner nu Marie Douglas-David att hon varit otrogen mot sin make.

Han blev rasande när han fick nys om affären och spenderade nästan 250 000 dollar på att låta privatdetektiver förfölja sin fru genom Stockholm.

– Jag hade anledning att misstänka att hon var utanför gränserna redan tidigt i äktenskapet. Och utredarna bekräftade att jag hade rätt, berättar exmaken George David enligt NY Post.

Nu kan alltså alla ta del av uppgifterna. Och det var inte vem som helst som delade säng med grevinnan Marie Douglas-David. Det var den kände fäktaren Alexander Oxenstierna. Nu väntar alltså en infekterad strid om hur mycket pengar grevinnan ska få med sig i skilsmässan.

36 miljoner dollar kan låta mycket, men när man spenderar 53 000 dollar per vecka räcker det inte långt. Manikyr. Taxiresor. Skor. Kläder. Hushållstjänster. Allt kostar och heter man Marie Douglas-David måste man ju leva. Nu kräver hon 100 miljoner dollar av sin blivande exmake i stället för de 36 miljoner det tidigare talats om.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

1 timme sedan
Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

1 timme sedan
En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.