- Foto: Gamereactor

Så fick dataspelsutvecklarna fram de mest realistiska brösten någonsin

Inför det femte Dead or Alive-spelet har producenterna lovat de mest realistiska animerade brösten hittills i ett datorspel. Många kläm har gjort att de kommit fram till de rätta bröstvolymerna.


Dead or Alive

Techmo är det japanska företaget bakom Dead or Alive-serien som har blivit utvecklat av Team Ninja-studion – som fokuserar sig på snabba 3D-fightingspel. Spelens kvinnliga slagskämpar och deras bröst får en allt mer framträdande roll.

JAPAN. Team Ninja och tevespelgruppens producent Yosuke Hayashi har velat gå steget längre med sitt femte Dead or Alive-spel, och ville ha perfekta bröst på sina kvinnliga slagskämpar. Teamet har därför under det gångna året klämt på många bröst för att försäkra sig om att rätt bh-storlek passar för rätt klädstorlek. 

Enligt datorspel-sajten Kotaku tog teamet "saken i egna händer" när de genom många kläm tog reda på olika spelkaraktärers bröstfysik och därigenom kunde utveckla det femte spelet i ordningen.

Producenten Yosuke Hayashi är inte bara nöjd över näst intill äkta bröst, han kallar Dead or Alive 5 för "ett fightingspel för denna generationen". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!