Graham Bishop som knivhögg sina tvillingdöttrar är ett medium och känd teveprofil.
Graham Bishop som knivhögg sina tvillingdöttrar är ett medium och känd teveprofil. - Foto: Scanpix / spirit-of-life.com / Faksimil / Montage

Knivhuggna tvillingflickor vaknar upp

Två fyraåriga tvillingflickor som knivhöggs av sin pappa har nu vaknat upp ur sin koma. De vårdas på Rigshospitalet i Köpenhamn.


Tvillingflickorna mår bättre, en av dem leker med sina leksaker och pratar. Det var teveprofilen Graham Bishop, 58, som för två veckor sedan högg sina döttrar i magen på Ronald McDonalds-huset på Rigshospitalet i Köpenhamn efter att han fått reda på att hans fru begärt ut skilsmässa, det rapporterar Expressen. 

Han högg dem båda med en kökskniv han beväpnat sig med. Av en ren händelse befann de sig på McDonalds-huset i anknutning till ett sjukhus då en av flickorna lider av en svår njursjukdom och besökte sjukhuset på grund av det. 

Efter att Graham Bishop huggit sina döttrar, högg han sig själv och hoppade ut från ett fönster - men överlevde och sitter nu i en häktescell i väntan på sluten på psykiatrisk vård, skriver Expressen

Graham Bishop är en så kallad clairvoyant och har medverkat i flera program som medium

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!