Fyra personer har hittats ihjälskjutna.
1 av 2
Fyra personer har hittats ihjälskjutna. - Foto: SCANPIX
En fyraårig flicka ska ha legat gömd under liken i flera timmar.
2 av 2
En fyraårig flicka ska ha legat gömd under liken i flera timmar. - Foto: SCANPIX

Fyraårig flicka gömd under likhög i timmar

"Hon rörde sig inte under hela tiden".


Ingen gripen

På onsdagen upptäckte en privatperson tre döda kroppar i en bil vid Annecysjön. I närheten fanns även en cyklist som skjutits ihjäl. Samtliga hade blivit skjutna till döds. En ung flicka, som hittades vid cyklisten, vårdas för närvarande på sjukhus.

Polisen har inte gripit någon gärningsman.

GRENOBLE. – Hon var gömd under kropparna i runt åtta timmar och rörde sig inte under hela tiden.

Fyraåringen hittades levande, gömd under flera lik, i en bil i ett naturområde i Haute-Savoie på onsdagen. Enligt åklagaren Eric Maillaud hade hon legat blickstilla i åtta timmar innan kriminaltekniker fann henne, rapporterar BBC.

Fyra personer hittats ihjälskjutna

Det var på onsdagseftermiddagen som fyra personer hittades ihjälskjutna på en parkering på en skogsväg nära Annecysjön. Två kvinnor och en man hittades i bilen och det fjärde offret, en cyklist, hittades en bit därifrån.

De dödade uppges vara brittiska turister. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.

Thedéen: Lågkonjunkturen mildare än befarat

Riksbankschefen Erik Thedéen konstaterar att inflationen gått i rätt riktning och att den är "betydligt lägre" än Riksbankens prognos. "Det bäddar för att köpkraften kan komma tillbaka", säger han i ett tal enligt ett pressmeddelande.

Strul för Systembolaget – risk för tomma hyllor

Planerar du att dricka något i helgen? Då får du skynda dig till Systembolaget. En stor del av systembolagets drycker kan ta slut innan helgen.