Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Megan, 15, rymde med matteläraren

Megan Stammers, 15.
1 av 2

Megan Stammers, 15.

Bilen på väg till färjan i Dover.
2 av 2

Bilen på väg till färjan i Dover.

Nyheter | 25/09/2012 08:33

15-åriga Megan Stammers är försvunnen tillsammans med sin mattelärare Jeremy Forrest, 30. Deras förbjudna relation inleddes på extralektioner.

DOVER. Hela England engagerar sig just nu i fallet med Megan Stammers, 15, och hennes mattelärare Jeremy Forrest, 30. De har rymt till Frankrike tillsammans via färjan från Dover till Calais, trots att Forrest är gift sedan flera år tillbaka.

Deras förbjudna kärleksrelation ska ha inletts på extralektioner som Forrest höll i, rapporterar Daily Mail. Sedan flörtade han med henne via meddelanden på Twitter en tid innan de började träffas mer seriöst.

"Du har inte satt dig själv i klistret"

Nu har polisen släppt en bild på Megan i en bil på väg till färjan i Dover där föraren antas vara Jeremy Forrest.

– Vi tror att du försvann av egen fri vilja med Jeremy men vi måste veta att du är okej. Dina vänner och din familj är extremt oroliga, men du har inte satt dig själv i klistret, vädjade polisinspektör Jason Tingley på en presskonferens på måndagen.