Lördag 12 Jun
Stockholm

Svenska grevinnan anklagas för våldtäkt

Miljonärsmaken anklagar svenska Marie Douglas-David för våldtäkt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I går nåddes en ny bottennivå i rättegången mellan den svenska grevinnan Marie Douglas-David, 36, och hennes blivande exmake George David, 66. Efter sju års äktenskap drar sig de båda parterna inte för att gräva djupt bland skeletten i svidande attacker mot varandra. Otrohet. Lögner. Fejkade missfall.

Nu går George David till förnyad attack mot sin hustru i ett försök att behålla sina miljoner. Han anklagar henne för våldtäkt.

– Jag minns en gång när hon var väldigt påtvingande, och jag avböjde, och hon exploderade, berättade George David i rätten enligt NY Post.

Ett påstående som bemöttes med en hel del skepsis. Att den blonda skönheten skulle våldtagit den 66-årige mogulen ter sig allt för otroligt. Men enligt honom ska våldtäkterna ha varit flera. Vid ett tillfälle under ett besök i Sverige.

– Hade du sex med fru David vid det tillfället när hon tvingade sig på dig? Det var mot din vilja, var det inte?, frågade fruns advokat, enligt NY Post.

– Ja, det var det, svarade den pressade maken George David.

– Och det var inte första gången som fru David tvingade sig själv på dig, är det korrekt?

– Nej, det var det inte, förklarade han enligt NY Post.

Maken vittnar om att hon greppat hans arm och släpat honom till sängen där hon genomfört våldtäkterna. Något som den svenska grevinnan inte ger mycket för.

– Jag är väldigt besviken på den låga nivån på hans anklagelser, säger Marie Douglas-David till NY Post.

Med tanke på att hon väger 54 kilo mot makens 101 kilo, kan det här stärka hennes sida i kampen om miljonerna. Som bekant kräver Marie Douglas-David runt 100 miljoner dollar av sin blivande exmake. Trots de 36 miljoner dollar hon fått i form av aktier. Därutöver äger hon smycken, kläder och en Mercedes till ett värde av drygt 12 miljoner dollar.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela