Heart Attack Grill ligger på Fremont Street i Las Vegas.
1 av 3
Heart Attack Grill ligger på Fremont Street i Las Vegas. - Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix
En servitris utklädd till sjuksköterska håller upp en triple bypass burger. OBS! Kvinnan på bilden har inget med innehållet i texten att göra.
2 av 3
En servitris utklädd till sjuksköterska håller upp en triple bypass burger. OBS! Kvinnan på bilden har inget med innehållet i texten att göra. - Foto: Matt York/AP/Scanpix
Vid ingången till restaurangen finns det varningsskyltar som säger att man kan dö innan man hinner betala.
3 av 3
Vid ingången till restaurangen finns det varningsskyltar som säger att man kan dö innan man hinner betala. - Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix

Anställd på Heart attack grill dog av hjärtattack

Heart attack grill varnar sina kunder för att äta restaurangens hälsofarliga mat. Nu har en av de anställda dött av en hjärtattack.


Heart attack grill

The Heart Attack Grill grundades 2005 och är känd för sina kaloririka hamburgareburgare. Restaurangen har varningsskyltar utanför. Ägaren Jon Basso säger att restaurangen är dålig för dig, men rolig och att den tilltalar människor som inte bryr sig om sin hälsa.

Den 11 februari 2012 drabbades en man av bröstsmärtor när han åt en Triple Bypass Burger som består av bland annat 700 gram kött och ett dussintal baconskivor. Ägaren Jon Basso ringde efter ambulans fördes till sjukhus där det konstaterades att han drabbats av en hjärtattack. Mannen har återhämtat sig.

LAS VEGASHamburgerrestaurangen Heart Attack Grill i Las Vegas är känd för sina enorma hamburgare som sägs orsaka hjärtattacker

Tidigare har minst två gäster drabbats av hjärtattacker i samband med besök på restaurang. Och nu har även en av Heart attack grills anställda drabbats. 

"Folk älskade honom"

52-årige John Alleman fick enligt New York Daily News en massiv hjärtattack utanför arbetsplatsen och avled senare på sjukhus.

– Han har inte missat en enda dag, inte ens på julafton. Folk älskade honom. Han fick kontakt med människor på ett äkta vis, säger restaurangägaren Jon Basso enligt New York Daily News.

Basso förklarar att Alleman åt på arbetsplatsen i stort sett varje dag.

– Jag sa åt honom att "om du inte slutar äta på det här viset så kommer det att döda dig", förklarar Basso för tidningen.

En av burgarna innehåller 10 000 kalorier

Heart Attack Grill har sjukhustema och varnar sina kunder för att äta restaurangens kaloririka och hälsofarliga måltider. Servitriserna är klädda som sjuksköterskor och gästerna kallas för patienter. Rätterna på menyn är döpta till olika sjukhushustermer som exempelvis "Flatliner" och "Bypass"-burgare.

En av hamburgarna, The Quadruple Bypass Burger, uppges innehålla så mycket som 10 000 kalorier och anses vara den mest kaloririka burgaren i världen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!