Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vann elva miljoner på lotto - två gånger om

- 15/03/2013, 19:13 -
Dela med dig lite av turen, George!

Dela med dig lite av turen, George!

Faksimil / MIrror / Camelot

Ingen big deal. Att vinna två stora lottovinster var ingenting annat än småpotatis för George Traykov, 45. Extremsportaren får sina kickar på annat håll: "Ingenting går att jämföra med fallskärmshoppning", säger han.

För två år sedan vann George Traykov 1,5 miljoner på lottoNu har han turen givit honom ytterligare några miljoner. Efter att han vunnit en miljon pund i en ny lottodragning har den 45-årige miljonären nämligen utökat sin förmögenhet till motsvarande 11,3 miljoner, skriver The Mirror

Att bli mångmiljonär är däremot ingenting som får George att häpna:

– Jag blev inte så berörd. Ingenting går att jämföra med fallskärmshoppning, säger extremsportaren, som tidigare varit medlem i Bulgariens fallskärmslandslag. 

Satsar på hat-trick

George har inga planer på att sluta spela på lotto och han utesluter inte ett hattrick. Fokuset ligger dock i extremsporten, vilket skulle kunna förklara varför 45-åringen väntade hela två månader efter lottodragningen innan han, kaxigt nog, lämnade in sin vinstlott. 

I en intervju med The Mirror berättar George att det fortfarande ligger kvar ett par lotter hemma som han inte kontrollerat ännu.

– Jag har alltid jobbat väldigt hårt och aldrig spenderat mer pengar än vad jag har, så pengar har aldrig varit ett problem, säger han.