Tisdag 30 Nov
Stockholm

Vann elva miljoner på lotto - två gånger om

Dela med dig lite av turen, George!
Dela med dig lite av turen, George!. Foto: Faksimil / MIrror / Camelot

Ingen big deal. Att vinna två stora lottovinster var ingenting annat än småpotatis för George Traykov, 45. Extremsportaren får sina kickar på annat håll: "Ingenting går att jämföra med fallskärmshoppning", säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Väldigt ovanligt

Att vinna miljonbelopp på lotto två gånger, som George har gjort, sker enligt The Mirror en gång på 438 miljoner. 

Här är en person som lyckats vinna stora summor på lotto hela fyra gånger

För två år sedan vann George Traykov 1,5 miljoner på lottoNu har han turen givit honom ytterligare några miljoner. Efter att han vunnit en miljon pund i en ny lottodragning har den 45-årige miljonären nämligen utökat sin förmögenhet till motsvarande 11,3 miljoner, skriver The Mirror

Att bli mångmiljonär är däremot ingenting som får George att häpna:

– Jag blev inte så berörd. Ingenting går att jämföra med fallskärmshoppning, säger extremsportaren, som tidigare varit medlem i Bulgariens fallskärmslandslag. 

Satsar på hat-trick

George har inga planer på att sluta spela på lotto och han utesluter inte ett hattrick. Fokuset ligger dock i extremsporten, vilket skulle kunna förklara varför 45-åringen väntade hela två månader efter lottodragningen innan han, kaxigt nog, lämnade in sin vinstlott. 

I en intervju med The Mirror berättar George att det fortfarande ligger kvar ett par lotter hemma som han inte kontrollerat ännu.

– Jag har alltid jobbat väldigt hårt och aldrig spenderat mer pengar än vad jag har, så pengar har aldrig varit ett problem, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela