Bröstrånaren "Buxom Bandit" får fängelse

Döms. Tonee Walker, 22, glömde att maskera sig och sätta på sig handskar när hon skulle råna en bensinmack i Gold Coast. Nu döms hon till fyra års fängelse: "Var verkligen ett våldsamt rån", säger åklagaren.


Hög på amfetamin

Bröstrånarens advokat hävdar att Walker varit påverkad av amfetamin vid råntillfället.

Trots det dömdes hon till fyra års fängelse. Vilket inte är så konstigt, med tanke på att bevismaterialet mot 22-åringen mer eller mindre talade för sig själv. Tonee Walker erkände både rånet och att hon stulit en nummerplåt, skriver The Sun.

GOLD COAST. Tonee Walker, även känd som "Buxom Bandit", var på flykt i fem dagar innan hon greps i australiska Gold Coast. 

Gripandet underlättades förmodligen av 22-åringens unika signalement. Det vill säga: En storbystad blondin beväpnad med kniv. 

– Det var verkligen ett våldsamt rån där en man visade extremet mod när han agerade som han gjorde, säger åklagaren Mark Whitbread

Fyra års fängelse

Enligt Walkers medbrottsling, åtalad för att ha kört flyktbilen, ska blondinen ha använt sin urringning för att distrahera butiksbiträdet. Därefter hotade hon butiksbiträdet med kniv och tvingade honom att ge henne kassans innehåll, vilket var 200 dollar, enligt The Sun.

Dessvärre glömde blondinen både att maskera ansiktet och att använda handskar på båda händerna. 

Rånäventyret kostar henne därför både fyra år i fängelset och en evighet på internet. Rånet fångades nämligen på bild av en övervakningskamera:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

1 timme sedan
Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.