Föddes utan penis - har gått till sängs med över 100 kvinnor

- 18/03/2013, 18:04 -
Andrew Wardle gör sig redo för spektakulär operation.

Andrew Wardle gör sig redo för spektakulär operation.

SWNS.com

Andrew Wardle, 39, är kvinnokarlen som föddes utan penis. Nu ska läkarna konstruera en fullt fungerande penis åt honom - gjord av skinn och muskler från ena armen.

MANCHESTER. Han säger sig ha varit med över 100 kvinnor.

Men nu avslöjar britten Andrew Wardle, som har hunnit bli 39 år gammal, att han föddes utan penis och att penetrering därför har varit en omöjlighet.

Men skam den som ger sig. Nu är lösningen här, skriver The Sun.

Tack vare revolutionerande kirurgi ska läkare konstruera en penis åt Wardle - av bland annat skinn från hans arm. Wardle har nämligen fullt fungerande testiklar och om allt går som det ska kommer man att kunna koppla ihop testiklarna med den nya penisen.

Och därmed öppnas en helt ny värld.

– Saker som att ha sex och starta en familj, något som så många människor tar för givet, kan faktiskt bli möjligt, säger Wardle till tidningen.

Sökte sig till tunga droger

Enligt Wardle själv är det en på 20 miljoner män som föds utan penis. För The Sun berättar han att han var konstant mobbad för sina läkarbesök under uppväxten.

– Men det var när jag kom in i tonåren som det verkligen var ett problem, säger Wardle, som trots det hade en flickvän vid 17 års ålder.

Wardles flickvän var förstående och paret höll ihop i totalt fyra år. 

Vid 21 års ålder började Wardle att ta droger, så som LSD och ecstasy, för att bedöva den psykiska smärtan till följd av sina tillkortakommanden. En gång gick det så långt att han försökte ta livet av sig med en överdos.

"Ser en ljus framtid"

– Genom att ta droger kunde jag skapa den perfekta ursäkten. Jag kunde gå till sängs med kvinnor och sedan sätta stopp och säga att jag inte kunde gå längre på grund av att jag var drogpåverkad, förklarar Wardle och tillägger:

– Jag har gått till sängs med över 100 kvinnor. Några var one-night stands, andra längre förhållanden. Jag har berättat sanningen för cirka 20 procent av kvinnorna.

Den första av totalt tre operationer kommer förhoppningsvis att äga rum nu i sommar. Under den första operationen, som beräknas pågå under 12 timmar, kommer läkarna att använda skinn, muskler och nerver från ena armen för att bygga en fullt fungerande penis.

Ett mirakel, menar Wardle.

– För första gången på många år ser jag en ljus framtid framför mig, säger han till The Sun.