Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Programledare: "Vill skjuta Hillary Clinton i vaginan"

- 20/05/2013, 17:37
1 av 9

FAKSIMIL/SCANPIX/MONTAGE

2 av 9

FAKSIMIL

3 av 9

FAKSIMIL

4 av 9

FAKSIMIL

5 av 9

FAKSIMIL

6 av 9

FAKSIMIL

7 av 9

FAKSIMIL

8 av 9

FAKSIMIL

9 av 9

FAKSIMIL

Den amerikanske radioprataren, Pete Santilli, gjorde ett chockerande utfall mot förre utrikesministern Hillary Clinton och menade att "hon bör skjutas".

USA. I sitt radioprogram attackerade Pete Santilli den före detta utrikesministern Hillary Clinton med att hon "bör skjutas för att ha varit delaktig i dödandet av amerikanska trupper", skriver Huffington Post.

– Jag vill skjuta henne rätt i slidan men jag vill inte att hon ska dö direkt, jag vill att hon ska känna smärta. Hillary Clinton måste dömas och skjutas i vaginan, sa Santilli.

Kritiserade Obama

Santilli kritiserade Clinton i hennes agerande i attacken mot det amerikanska konsulatet i Benghazi, Libyen, den 11 september.

Barack Obama fick också en känga och Santilli menar att han förtjänar samma straff som Clinton.

– Obama måste fällas för brott mot Förenta stataterna. Och om någon har problem med det – då är du vårt lands fiende, sa Santilli i programmet, skriver Huffington Post.

Lyssna på påhoppet här: