Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Flygplan krockade i luften – med ett UFO

- 10/06/2013, 20:14 -
Flygplanet krockade med något rejält.
1 av 4

Flygplanet krockade med något rejält.

Weibo

Piloten var tvungen att nödlanda.
2 av 4

Piloten var tvungen att nödlanda.

Weibo

Bucklan som uppstod vid krocken.
3 av 4

Bucklan som uppstod vid krocken.

Weibo

Planet flög från Chengdu till Guangzhou.
4 av 4

Planet flög från Chengdu till Guangzhou.

Google Maps

Bilder från flygplanet med bucklig nos är ännu ett mysterium. Man misstänker att bucklan uppstod efter kollisionen med ett UFO.

KINA. Air China var tvungna att nödlanda efter krocken. Tjänstemän har undersökt den mystiska skadan men har vägrat att svara på frågor om vad det kan vara för något, skriver The Sun. 

Passagerarplanet, en Boeing 757, flög på åttakilometers höjd från Chengdu till Guangzhou. 20 minuter in i resan skakades det av en enorm duns. 

Piloten kontaktade genast flygledaren och vid nödlandningen upptäcktes skadan. 

Kan inte vara fåglar

Experter menar att det kan vara ett UFO. Planet flög på en så hög höjd att det är osannolikt att bucklan orsakades av en flock fåglar.

– Oavsett vad som slog flygplanet har det nu efterlämnat bevis. Analysen kommer att avslöja spår av vad det var. Det är ett lösbart mysterium, sa den före detta UFO-utredaren Nick Pope.

– Frågan är bara om de notoriskt hemlighetsfulla kinesiska myndigheterna kommer att avslöja sanningen om vad som hände?

Inga passagerare eller besättningsmedlemmar skadades och Air China har upprepade gånger avböjt att svara på några frågor om kollisionen, skriver The Sun.