Naken galning till attack på tågstationen

- 12/06/2013, 10:17 -
USA
1 av 4

Yeiner Garizabalo, 24.

Polis / Youtube

USA
2 av 4

Garizabalo verkar ha drabbats av ett sammanbrott.

Faksimil Youtube

USA
3 av 4

Han attackerade naken flera passagerare.

Faksimil Youtube

USA
4 av 4

Han greps senare.

Polis

En naken man terroriserade resenärerna på en tågstation genom att blanda gymnastiska och akrobatiska trick med att brottas och slåss. Ibland överträffar verkligheten sig själv.

SAN FRANCISCO. En video med en naken man som attackerar flera personer och blandar det med att utföra akrobatiska tricks på biljettspärrarna vid en tågstation i San Francisco sprider sig nu på internet.

Mannen identifierades snart som 24-årige Yeiner Garizabalo, tidigare medlem av en gymnastiktrupp i staden.

– Han har gått igenom mycket press och verkar ha drabbats av ett sammanbrott, säger truppens ledare Slim Chance till San Francisco Gate och fortsätter:

– Jag kan inte säga så mycket mer eftersom att jag inte vet i vilket tillstånd han befinner sig.

Slutade träna

Klart är att Garizabalo slutade dyka upp på träningarna och att hans personlighet förändrades. Däremot tror Chance inte att det hela har något med droger att göra, vilket annars tycks vara en lätt slutsats att dra.

– Vi vet inte, vi funderar till och med på om han kan ha drabbats av en stroke någon gång under förra året. Vi försöker också pussla ihop det här.

Skadade äldre kvinna

Alla Garizabalos dumheter filmades av en anställd på stationen och situationen blev betydligt bättre efter det att en vaktmästare klivit in och hindrat Garizabalo från att attackera flera resenärer. Vaktmästaren slogs och sparkades flera gånger men klarade sig utan några större skador, däremot skadade en äldre kvinna ryggen efter att ha knuffats omkull.

Garizabalo greps av av polisen och plockades in för psykiatrisk vård. Han släpptes senare och eftersöks nu av polisen, skriver San Francisco Gate.

Se den något nakna videon här:

/