Sugen på rustning till ditt marsvin? – Nu kan du buda på en

Det är kanske inte det första som slår dig när du tänker efter vad ditt marsvin verkligen behöver, men det ena behöver inte utesluta det andra.


Buda på rustningen

I skrivande stund är rustningen uppe i drygt  2 000 kronor och det återstår fem dagar innan auktionen avslutas.

Du hittar den här.

USA. Ebay-användaren Mightysox designade och skapade en rustning till sitt marsvin Lucky. Nu säljer hen sitt handgjorda skal med tillhörande hjälm på auktionssajten Ebay, skriver Huffington Post. 

"Är ditt marsvin trött på att vandra runt i huset obeväpnad och sårbar? Blir den retad av andra marsvin? Har ditt marsvin någonsin velat gå på renässansmässa men inte haft något passande att ha på sig?", skriver användaren i sin produktbeskrivning. 

Marsvinet dog i helgen 

Rustingen är tillverkad av stål och har "vävts" ihop av Mightysox under flera veckor. I produktbeskrivningen kan man också läsa att marsvinet Lucky, som modellar på bilderna, avled i helgen och att han nu inte behöver sin ädla utrustning mer. 

I Luckys ära kommer därför pengarna att gå till en ideell organisation som jobbar med att rädda, rehabilitera och hitta nya hem för oönskade marsvin, skriver Huffington Post

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!