Då när det begav sig.
Då när det begav sig. - Foto: AP

Fick penisen avskuren – glad ändå: "Legat med 70 kvinnor sen dess"

Tidigare porrstjärnan John Wayne Bobbitt är mest känd som mannen som fick sin penis avhuggen av sin dåvarande fru. I år är det 20 år sedan incidenten som han menar bara har gynnat hans sexliv.


Mer om paret

John Wayne Bobbitt  och Lorena gifte sig 1989 och skildes 1995 efter penisincidenten i 1993. Hon anklagade honom för våldtäkt.

John friades och juryns motivering var: "Om någon hade hört henne skrika, eller om det hade funnits någon form av blåmärken, då hade det varit mer konkreta bevis."

USA. John Wayne Bobbitt, 46, är en före detta porrstjärna som är mest känd för att ha fått sin penis avhuggen av sin exfru Lorena, skriver Daily News.

I år det exakt 20 år sedan exfrun högg av penisen med en kniv. Trots den fasanfulla händelsen hävdar Bobbitt att den sparkade igång hans sexliv ordentligt.

– Vissa kvinnor får en kick av att säga att de har legat med John Wayne Bobbitt, säger han.

Anklagades för våldtäkt

Bobbitt anklagades för våldtäkt på frun Lorena och det är också anledningen till att hon skar av hans penis som hämnd. Hon påstod att han hade kommit hem berusad och våldtagit henne.

Bobbitt säger att penisincidenten egentligen bara har inneburit fördelar för honom och att det inte har skadat sexlivet det minsta, snarare förbättrat.

– Läkarna sa att jag aldrig skulle kunna ha sex igen eftersom mina skador var så svåra. Men jag motbevisade läkarna gång på gång. Jag tror att jag har legat med 70 kvinnor sedan det hände.

Opererades i tio timmar

Bobbitt berättar att han dock fortfarande har mardrömmar om attacken med kökskniven och om blodet som fläckade ner lakanen.

– Folk tror att allt är ett stort skämt, men jag förblödde nästan. Efter att kniven gick igenom så förlorade jag mycket blod. 

Polisen fann penisen efter att Lorena hade slängt den och därefter opererades Bobbitt i tio timmar. Läkarna varnade för komplikationer men han repade sig snabbt. 

Första gången Bobbitt skulle ha sex med en kvinna var han rädd för att inte kunna prestera ordentligt, men det gick bra och sedan har han bara legat på.

Idag lever Bobbitt ett stillsamt liv, jobbar som limousinförare och snickare samt planerar att gifta om sig en fjärde gång, skriver Daily News.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

AI kliver in i Instagram och Facebook

"Sträck på dig" – förhandla med banken

Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Kanarieöarna kokar – protesterar mot massturism

Missnöjet sjuder i semesterparadiset. Vissa hungerstrejkar. Tusentals andra kommer att delta i protester på Kanarieöarna – där lokalbefolkningen har fått nog av ohållbar massturism.

Grekiskt prinspar går skilda vägar

Prins Nikolaos av Grekland och prinsessan Tatiana av Danmark skiljer sig efter 14 års äktenskap.