Louann Giambattista medger att hon älskar djur. Hon har tidigare ägt en råtta som hette Willard.
1 av 5
Louann Giambattista medger att hon älskar djur. Hon har tidigare ägt en råtta som hette Willard. - Foto: New York Post/Scanpix/Svenska Dagbladet
Flygvärdinnan påstås ha gömt råttan i trosorna.
2 av 5
Flygvärdinnan påstås ha gömt råttan i trosorna. - Foto: SCANPIX SWEDEN
 Louann Giambattista blev anmäld av sina kollegor.
3 av 5
Louann Giambattista blev anmäld av sina kollegor. - Foto: New York Post
Flygvärdinnan jobbade på American Airlines.
4 av 5
Flygvärdinnan jobbade på American Airlines. - Foto: Scanpix
Förutom att ha smugglat ombord råttan i trosorna anklagas flygvärdinnan för att ha matat den i sin ficka.
5 av 5
Förutom att ha smugglat ombord råttan i trosorna anklagas flygvärdinnan för att ha matat den i sin ficka. - Foto: Svenska Dagbladet

Flygvärdinna smugglade mus – i musen

En flygvärdinna anklagas för att ha smugglat ombord en liten råtta på flygplanet – på flera av sina flygrutter. Kollegorna, som lämnat in en stämningsansökan, påstår att kvinnan gömt råttan innanför trosorna.


Mus i fickan

Efter att ha kastat en nystulen låda med öl i ansiktet på en medmänniska hittades han gömd - med en mus i fickan.

USA. Flygvärdinnan Louann Giambattista, 55, blev förra åretanklagad av sina kollegor på American Airlines för att ha smugglat ombord enliten råtta på flygplanet vid ett flertal gånger – bland annat i hennes trosor.

Kollegorna lämnade in en stämningsansökan där de blandannat ska ha uppgett att de sett en bula i kvinnans ficka som såg ut som ettlevande djur. De uppger även att de sett Giambattista mata den lilla råttanunder flera av flygrutterna.

Är djurälskare - men nekar

Giambattista nekar till anklagelserna även om hon medger atthon är en djurälskare – och dessutom har ägt en liten råtta som hette Willard,men som nu ska ha dött.

Efter anklagelserna ska flygvärdinnan blivit utsatt för särbehandling eftersom hon, varje gång, stoppas vid tullen inför sina utresor. Personalen ska då ha sökt igenom både bagagetoch flygvärdinnan för försäkra sig om att hon inte har med sig några djur ombord. 

Ansöker om skadestånd

Flygvärdinnans advokat, Stephen Morelli, medger att hans klient är en djurvän och att hon äger hundar, gerbiler och hamstrar. 

– Alla har husdjur - hon har sina husdjur hemma, inte på jobbet, säger Morelli till New York Post:

– Hon är inte dum. De utger henne för att vara dum.

Flygvärdinnan själv är trött på särbehandlingen och har nu ansökt om en ospecificerad summa i skadestånd för särbehandlingen, enligt Gawker.

/
Mus
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!