Här flyr han från brott – chauffören vägrar köra

Mannen flydde från ett brott och trodde att han skulle komma undan lätt. Men busschauffören vägrade köra bussen förrän mannen hade gått av.


Höggs för obetald resa

Läs också om den 51-åriga mannnen som vägrade betala för sin taxiresa. 

Då knivhöggs han till döds.

USA. Precis när bussen är på väg att åka kommer en man springande in i bussen. Mannen hade inga skor på sig och busschauffören vägrade släppa på mannen på bussen förrän han hade tagit på sig skorna, skriver King5. 

Plötsligt såg hon en mobb av människor som sprang mot bussen. De bankade på fönstret och skrek: "Vi vill ha honom, han har precis huggit någon".

Skrek åt honom att gå av

– Det var ganska vilt. Allt hände väldigt snabbt. Under mina 16 år som chaufför är detta första gången något sådant här händer,  säger chauffören som inte vill uppge sitt namn. 

Gruppen som hade kommit springande hävdade att mannen på bussen var ansvarig för att ha huggit ner en annan man precis i närheten.

Mannen bad kvinnan att köra men hon vägrade.

– Jag fortsatte skrika "inte på min buss, gå av min buss".

Brottades ner mot marken

Mannen sprang av bussen, genom bakdörren och gruppen följde efter honom där de brottade ner honom på marken och enligt vittnen blev han också huggen.

– Alla mina passagerare mådde bra. Det är min största uppgift, att se till deras säkerhet.

Polisen uppgav att två män hade blivit knivhuggna och en av männen hade svåra skador. De har nu inlett en förundersökning, skriver King5.

Titta på nyhetsinslaget här:


/
Fly
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.