Världens smartaste kaffeautomat?

En kaffeautomat som inte bara ger bort gratis kaffe utan även känner på sig när du verkligen behöver en? Nu är det verklighet.


JOHANNESBURG. Det sydafrikanska kaffeföretaget Douwe Egberts har startat en ny, tämligen briljant, kampanj för att lansera sig själva som kaffemärket som du vänder dig till för en extra kick när du är riktigt trött.

För att sälja in det på ett bra sätt har man nämligen placerat ut en kaffeautomat på O.R. Tambo International Airport i Johannesburg. En kaffeautomat med en twist.

Med hjälp av en inbyggd avläsningsmekanism ser nämligen automaten om personen som står framför gäspar - och bjuder då på en kopp kaffe, skriver Gawker.

Se en reklamfilm här:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.