Hjälps åt att rädda man på tunnelbanespåret

Mänskligheten kan vara förfärlig, men den kan också vara helt fantastisk. Ibland samarbetar människor när det krävs som mest. Här är ett sådant tillfälle.


BOSTON. På onsdagen föll en man ned på spåren på North Station-plattformen i Bostons tunnelbana. Men direkt började samtliga på perrongen engagera sig i mannen, som låg avsvimmad mitt på spåret.

Tre personer valde att själva hoppa ner och försöka rädda honom, något de också lyckades med – innan det hann komma något tåg.

Minns inte vad som hände

Tack vare god övervakning var det egentligen aldrig någon fara. Samtliga tåg i området hann stoppas så fort mannen ramlade.

Den 33-årige mannen ska ha varit förvirrad efteråt enligt polisen. Han hade tagit ett par drinkar för att fira att han klarat en läkarundersökning men minns inte vad som hände efter att han kommit till stationen, skriver nyhetsbyrån AP.

Se videoklippet här:


Det är dock inte första gången människor hjälper varandra i nödsituationer. Här är några fler exempel:

Ex-soldat räddar man som ramlat ned på spåret


Förbipasserande lyfter en bil för att hjälpa motorcyklist


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man häktad för attentatsplaner mot Zelenskyj

Flera år gammal mat hittades på äldreboende

Matvaror som gått ut för flera år sedan, smuts och gamla matrester på golvet hittades på ett äldreboende i Mölndal på måndagen, rapporterar P4 Göteborg.

Kenyas militärchef omkom i helikopterkrasch

Kenyas militärchef och ytterligare nio högt uppsatta militärer omkom i en helikopterkrasch omkring 40 mil nordväst om huvudstaden Nairobi på torsdagen.

Kidnappad flicka befriad efter tio år

1 timme sedan
En ung kvinna har räddats från sina kidnappare i nordöstra Nigeria, tio år efter det att hon fördes bort.

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

1 timme sedan
Högsta domstolen i Maldiverna i Indiska oceanen har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Polisen i Östersund rapporterar om fylleri / lob

1 timme sedan
"Centrum, berusad kvinna omhändertagen", skriver polisen på sin hemsida.