Tolvåriga Taylor skrev brev till sig själv strax innan hon dog

- 13/01/2014, 11:59
Tolvåriga Taylor skrev ett brev till sitt 22-åriga jag.
1 av 3

Tolvåriga Taylor skrev ett brev till sitt 22-åriga jag.

Faksimil YouTube/Montage

Här är Taylor med sin äldre bror.
2 av 3

Här är Taylor med sin äldre bror.

Faksimil YouTube/Montage

Taylors familj sörjer sin flicka.
3 av 3

Taylors familj sörjer sin flicka.

Faksimil YouTube/Montage

"Saker har hänt, bra och dåliga, men det är så som livet är". Tolvåriga Taylor skrev brev till sitt tio år äldre jag strax innan hon dog.

TENNESSEE. "Kära Taylor, hur är livet? För tio år sedan är livet rätt enkelt". 

Den 5 januari dog tolvåriga Taylor Scout Smith i sviterna efter en lunginflammation. En vecka senare hittar hennes föräldrar ett brev som hon skrivit till sig själv, tänkt att öppnas om tidigast tio år.

"Du måste ta din examen"

Hon skriver att hon måste ta examen och inte får hoppa av skolan, frågar om hennes favoritprogram fortfarande går på teve och hoppas att allt är bra. Allt till sitt framtida jag, en framtid hon aldrig fick chans att uppleva.

Hittade brevet bland hennes saker

I ett hjärtskärande videoklipp läser hennes pappa Tim Smith delar av brevet från hans döda dotter. Tillsammans med Taylors mamma hittade han brevet när de gick igenom flickans saker några dagar efter att hon gått bort. Brevet var egentligen inte tänkt att öppnas förrän den 13 april 2023 av det som då skulle ha varit en 22-årig tjej. Men sjukdomen hann före och Taylor blev bara tolv år.

Brevet avslutas med: "Jag tror att det var allt, men kom ihåg att det var tio år sedan jag skrev detta. Saker har hänt, bra och dåliga, men det är så som livet är och det är bara något du måste acceptera".

Se klippet här.