Hyllas – efter tal till HBT-motståndare

Kommunfullmäktigeledamoten försökte sätta stopp för för en anti-diskrimineringslag. Då stötte han på patrull.


Hyllas

Pamela Raintree har fått mycket uppskattning och hyllas nu i HBT-kretsar för sitt enastående tal, skriver Huffington Post.

SHREVEPORT. Den 10 december röstade staden Shreveport i Louisiana i kommunfullmäktige om en förordning som skulle förbjuda diskriminering av personer baserade på den personens sexuella läggning.

Ensam motståndare

Av de sju personerna i kommunfullmäktige tyckte sex personer att det hela var ett bra beslut. Den sjunde, Ron Webb, röstade mot.

Och tio dagar senare la Webb fram ett eget förslag, ett förslag som skulle stoppa den tidigare förordningen, skriver KMSSTV.

Förra tisdagen var tanken att kommunfullmäktige skulle rösta om det nya förslaget. Men det blev aldrig någon omröstning.

Drog tillbaka förslaget

Webb ångrade sig nämligen – efter att Pamela Raintree klivit upp i talarstolen och berättat vad hon tyckte om honom och hans förslag. Med sig hade transkvinnan en sten, citerade bibeln – och uppmanade Webb att stena henne om han verkligen trodde bokstavligt på det som stod i bibeln.

Kort efter Raintrees tal drog Webb tillbaka sitt förslag, skriver KMSSTV.

Se hennes fantastiska tal här:


tal
/
/
/
/
Senaste nytt

Mordförsök i Södertälje

Haiti-fängelse stormat – många döda

Minst tolv människor dog då väpnade gäng stormade det största fängelset i Port-au-Prince på Haiti i lördags. Hundratals, kanske till och med merparten av de 4 000 intagna, uppges ha rymt – uppgifterna går isär.

Kung Harald är hemma i Norge

2 timmar sedan
Norges kung Harald har landat i Oslo.

Spaghetti och godis i USA:s nödpaket

3 timmar sedan
USA släppte ned 38 000 mål mat till Gaza i lördags. Nu avslöjar Jerusalem Post vad hjälpen bestod av.

Kvinna hittad död – man misstänkt för mord

igår 21:18
En äldre kvinna hittades död av ambulanspersonal i en bostad i Jönköping på söndagseftermiddagen. Polisen gör bedömningen att hon kan ha utsatts för brott och utreder händelsen som mord.

Skurup: Polisen rapporterar om stöld / inbrott

igår 20:47
"Misstänkt inbrottstjuv gripen, Skurup.", skriver polisen på sin hemsida.