Tisdag 21 Sep
Stockholm

Mammans svar på gay-parets kalasinbjudan: "Godkänner inte er livsstil"

Inte svaret föräldrarna förväntade sig på inbjudan till deras dotters kalas.
Inte svaret föräldrarna förväntade sig på inbjudan till deras dotters kalas. Foto: K 98.3

"Jag är ledsen att Sophia måste växa upp på det här sättet." Så svarade en kvinna på sonen inbjudan till kalas – eftersom födelsedagsbarnet har två pappor.

Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Kiss for human rights24"

Nyheter24 startar kampanjen "Kiss for human rights24" där vi behöver din hjälp. Var med och visa vad du tycker och står för. 

Instruktioner: Greppa mobilen. Ta en bild där du pussar någon av samma kön och hashtaga "kfhr24" när du lägger upp den på Instagram. Nyheter24 kommer sedan att välja ut bilder till ett bildspel som läggs upp på sajten nästa vecka. 

Läs mer om kampanjen här. 

LONG ISLAND. Två pappor som organiserande ett kalas för deras gemensamma dotter chockades när en annan förälder skickade tillbaka inbjudningskortet med ett meddelande om att hon inte "godkände deras livsstil". 

Männen hade bjudit in barnet, klasskompis, till deras dotter Sophias kalas.

Mamman som enligt brittiska Metro heter Beth skrev: "Tommy kommer INTE komma. Jag tror inte på det ni gör och jag kommer inte utsätta min oskyldiga son för er livsstil"

Hon skrev även: 

"Jag är ledsen att Sophia måste växa upp på det här sättet." 

Postades på radiostation

När en lokal radiostation K 98.3, postade kortet på sin Facebooksida. Ska Beth ha kontaktat radiostationen och uppmanat andra som har ett problem med hennes kort att helt enkelt ringa, skriver brittiska Metro.

Radiostationen postade då även hennes nummer på Facebooksidan. 

Det har nu tagits bort så vi kan ju anta att hon fick en del samtal. 

Kommentera (28)
Kopiera länk
Dela