Mannen står åtalad för våldtäkt mot en 8 månader gammal bebis.
Mannen står åtalad för våldtäkt mot en 8 månader gammal bebis. - Foto: New Mexico Police

Drogad man våldtog 8 månader gammal bebis

Mannen misstänks för att ha låst sin flickvän ute, för att sedan våldta hennes dotter.


NEW MEXICO. Det var på ett hotellrum som våldtäkten ägde rum. Mannen låste flickvännen ute och våldtog hennes dotter, skriver Huffington Post. Den utelåsta kvinnan, som stod och bankade på dörren i flera minuter, tvingades lyssna på sin dotters skrik.

Blödde kraftigt

När kvinnan slutligen kom in i rummet hittade hon sin dotter blodig. När hon senare ville ta sitt barn till sjukhuset hindrades hon av mannen. Dagen efter uppsökte de sjukhus, där läkarna konstaterade att barnets organ skadats. 

Mannen gripen

Våldtäktsmannen står nu åtalad för bland annat våldtäkt mot barn. Bebisen vårdas fortfarande på sjukhus där läkarna arbetar med att rekonstruera hennes organ. Även modern, som uppges ha ljugit för polisen, är åtalad för bland annat barnmisshandel, skriver Huffington Post.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

MP: Ett ödesval för klimatet och naturen

Miljöpartiets fokus i EU- valet kommer att ligga på klimat, natur och demokrati. Det här är ett ödesval för klimatet och naturen, säger språkröret Daniel Helldén på en pressträff där partiets valmanifest presenteras.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza. Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

En muminmugg återkallas eftersom den kan orsaka kvävning, skriver Konsumentverket.

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Hon står fast vid bedömningen att styrräntan kan sänkas i maj eller juni. Men vägen är inte spikrak och hon konstaterar att det har hänt en del de senaste veckorna.