Red Lobster
Firat bröllopsdag på samma ställe i 31 år – då hände detta - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Firat bröllopsdag på samma ställe i 31 år – då hände detta

Varje bröllopsdag i 31 år tog mannen sin fru till samma restaurang för att fira. I mars i år gick han bort i cancer. När en dotter tog med mamman dit för att hålla traditionen vid liv hände något oväntat.


USA. Ibland bjuder livet på vackra små gester, sådana som värmer lite extra. Det som nyligen hände på restaurang Red Lobster i Colombia i USA är nog en av de händelser som inte bleknar i första taget.

Ensam efter 31 år

Det åldrande paret hade gått till samma restaurang i 31 år för att fira årsdagen för deras bröllop. Mannen avled dock till följd av sin cancer i mars i år. Parets ena dotter bestämde sig då för att ta med mamman till hennes favoritrestaurang, skriver BuzzFeed.

Vad som sedan hände hade nog vare sig mor eller dotter väntat sig.

Många har berörts av gesten

Efter att ha avnjutit måltiden fick de till sin förvåning nämligen ingen nota, utan en handskriven lapp. 

På lappen, som nu har delats och kommenterats av många rörda människor på Reddit, står:

"Vi är ledsna att höra om din mans bortgång, men vi uppskattar er lojalitet och att ni har valt att tillbringa 31 årsdagar hos oss. För vår uppskattning så bjuder vi på måltiden! Vi ser fram emot att tillbringa nästa årsdag tillsammans!"

"Som vilken måltid som helst"

BuzzFeed har utan framgång lyckats komma i kontakt med personen som först lade upp bilden, men i texten i inlägget skriver en person, som utger sig för att vara en annan av kvinnans barn:

"Servitrisen frågade om det var ett speciellt tillfälle eller om de bara var hungriga. Min syster förklarade att mina föräldrar hade gått dit varje år på deras årsdag. Servitrisen frågade då varför min pappa inte var där och jag förklarade att han gick bort i mars. Hon sa att hon var ledsen att höra det och sen var det bara en vanlig måltid som vilken annan efter det. Tills att de fick notan".

En talesperson från Red Lobster har bekräftat för BuzzFeed att den hjärtevärmande gesten ska ha ägt rum i delstaten Missouri, där staden Colombia och restaurangen ligger.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.