Firat bröllopsdag på samma ställe i 31 år – då hände detta

- 12/07/2014, 16:11 -
Red Lobster

Firat bröllopsdag på samma ställe i 31 år – då hände detta

Bildkälla: Shutterstock

Varje bröllopsdag i 31 år tog mannen sin fru till samma restaurang för att fira. I mars i år gick han bort i cancer. När en dotter tog med mamman dit för att hålla traditionen vid liv hände något oväntat.

USA. Ibland bjuder livet på vackra små gester, sådana som värmer lite extra. Det som nyligen hände på restaurang Red Lobster i Colombia i USA är nog en av de händelser som inte bleknar i första taget.

Ensam efter 31 år

Det åldrande paret hade gått till samma restaurang i 31 år för att fira årsdagen för deras bröllop. Mannen avled dock till följd av sin cancer i mars i år. Parets ena dotter bestämde sig då för att ta med mamman till hennes favoritrestaurang, skriver BuzzFeed.

Vad som sedan hände hade nog vare sig mor eller dotter väntat sig.

Många har berörts av gesten

Efter att ha avnjutit måltiden fick de till sin förvåning nämligen ingen nota, utan en handskriven lapp. 

På lappen, som nu har delats och kommenterats av många rörda människor på Reddit, står:

"Vi är ledsna att höra om din mans bortgång, men vi uppskattar er lojalitet och att ni har valt att tillbringa 31 årsdagar hos oss. För vår uppskattning så bjuder vi på måltiden! Vi ser fram emot att tillbringa nästa årsdag tillsammans!"

"Som vilken måltid som helst"

BuzzFeed har utan framgång lyckats komma i kontakt med personen som först lade upp bilden, men i texten i inlägget skriver en person, som utger sig för att vara en annan av kvinnans barn:

"Servitrisen frågade om det var ett speciellt tillfälle eller om de bara var hungriga. Min syster förklarade att mina föräldrar hade gått dit varje år på deras årsdag. Servitrisen frågade då varför min pappa inte var där och jag förklarade att han gick bort i mars. Hon sa att hon var ledsen att höra det och sen var det bara en vanlig måltid som vilken annan efter det. Tills att de fick notan".

En talesperson från Red Lobster har bekräftat för BuzzFeed att den hjärtevärmande gesten ska ha ägt rum i delstaten Missouri, där staden Colombia och restaurangen ligger.